Citiraj:
Autor Gilbert5
Opet, dvojba kod es2 vs m365 je da li cete durati busenje guma ili nesavrsenosti es2.
Po ovoj cijeni es2 plus baterija je za mene pun pogodak, tko si moze priustiti.
Moj se rasklimao zbog vece mase od prosjeka. Da sam 75 kg vjerujem da bi bio kao nov.
Ili m365 pa gume napuniti mlijekom.
|
Moja mijia i ja smo prešli već 600 km i nikakvih problema nemamo, sitne boljke tipa , povremeno zatezanje onih šrafova na stupu ispod volana ne računam , to je isto kao i kad navlačim čarape u cipeli kod izlaska.Ti se šrafovi mogu zamijeniti jačim i riješiti problem ali jednostavno nije bitno jedan put svakih 10-15 dana malo pritegnem i gotovo. Čudim se da ništa nije puklo ili se otkvačilo jer ja sam 100 kg težak i skoro svaki dan vozim po neuređenim pločnicima,( Knežija Savska Zagrebačka av. južni dio, Centar grada i natrag ) , ponekad tresne u rupu i pomislim da se sve raspalo, baterija radi besprijekorno , još nikad nisam potrošio više od 70 % a volim se jurcati pa ponekad i utrkivati sa biciklistima onako iz zafrkancije ne za istinu , jedino što sam umetnuo uložak u stup na mjestu gdje se preklapa (Tamo se rasklimala) no kasnije sam shvatio da nije bilo potrebno jer to se može jednostavno poštelati kad se rasklima . Imao sam blesavu epizodu sa gumom ; čitam o pucanju guma i strah me , kontrolirao sam gume na pumpi u Miramarskoj na onom digitalnom i kad sam skidao mjerač guma se ispumpala a ja to nisam primjetio , vozio sam 20 -30 m i naravno pomislio da se guma probušila. sklopio i na tramvaj. Na servisu smo otkrili da je sve ok sa gumom da sam ja lajbek koji nije skužil da je zrak izašao iz gume kad sam otkvačio mjerač , sad imam mlijeko u zadnjoj a prva nek čeka, Da zaključim , ja sam više nego zadovoljan sa romobilom od njega sam za sada dobio puno više nego sam očekivao ( upravo sam se vratio iz dučana ( Fero Term )vozeći iza Braće Domany ulici po travnjaku i pješačkoj stazi na Prisavlje . Mislim da je maksimalna brzina od 25 km i 25-30 km sa jednim punjenjem sasvim dovoljno za grad , posebno za osobu koja nema više od 80 kg ( Juriti na malim kotačima i kontrolirati cestu-pločnik ispred sebe , pješake ....nije
baš zadovoljstvo . Tiho ploviti, slobodno se kretati kuda želite, sigurno , zabavno i stići na cilj brže i jeftinije nego drugim sredstvima to je istinsko zadovoljstvo