View Single Post
Staro 15.11.2018., 11:14   #519
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
Stvarno mi nisi jasan, jel te netko tjera da koristiš njihovu uslugu?
Pa imaš drugih kurirskih službi pa vidi koliko ćeš platiti kod njih.
Postoji izračun na HP sajtu pa unaprijed možeš znati koliko će te nešto koštati, na to sam i mislio kad sam rekao transparentne cijene.
Zašto to ne koristiš - ne znam.

Zašto niste?

Opet pitanje, zašto šalješ preko pošte?

Razumijem da smo vezani za poštu kad kupujemo preko ebaya i sl. pa mora ići preko njih, ali sve te tvoje privatne pakete šalji preko overseasea, glsa, dpda ako misliš da su jeftiniji, moderniji i bolji.
I ne, nismo u kamenom dobu, možeš naručiti online preuzimanje paketa na tvojoj adresi i sve odraditi preko neta:
https://hpekspres.posta.hr/public/add
Ali znam da ti je teško otvorit njihov sajt pa malo pogledati.

"Kaj" se događa? Ako nemaš tracking kako bi ona trebala znati gdje je tvoj paket?

Još jedan koji "zaključuje" gdje je problem, genijalno.
Ne pada ti na pamet da je problem u Kini? Ne, problem je u tvom poštaru jer si ti tako zaključio bez ikakvih dokaza.

Vidi, ja tebe ne vrijeđam, nemoj ni ti mene.
Nije mi teško pogledat, uslugu za PREPORUČENO slanje s ispunjavanjem preko neta - NEMAJU, dakle kamena ploča i klesanje na pultu u pošti.
Imaš samo HP ex sa svojim cijenama.

Ova tema je razgovor o pošti, kad ti dam argumente zašto pošta kaka - ti me pitaš zašto šaljem preko njih?
Vidi, razumijem da radiš tamo...ali pokušaj se malo osvrnut oko sebe.

I da, sve manje koristim usluge pošte, sve više druge kurirske službe, samo eto, kad kupujem iz Kine, osuđen sam na njih, na moju veliku žalost.
jed2i je offline   Reply With Quote