View Single Post
Staro 15.11.2018., 09:05   #2481
Flegma
Premium
Moj komp

Flegma's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
baš sam gledo shrouda, izdržao je ravno 5 minuta sa RTX, input lag, frejmovi padaju ispod 60 itd.

a igra na 1080p i 2080Ti

lijepo je, al za SP eventualno, za MP nema smisla
Ma RayTracing je za pokazivanje, ne za igranje. Evo, jucer stigla RTX 2080Ti, pa cu bas probat BFV s tim cudom.

Sto se trgovina tice, ja sam sad u Austriji i gledam geizhals.at i idealo.de, i redovno su komponente jeftinije nego u Hrv, ponekad i po par stotina kuna više.
Recimo, jučer naručen MBP 2018 (15 inca, i9, 32gb ram, rx560, touchbar) 3150 eura plus pdv (znaci cca 3700e, oko 27000kn s porezom, a koji ako uzimas na firmu mozes "skinut"), dok je u Mikronisu za isti taj laptop ponuda bila 35000kn (sa PDVom).
Ne mozes mi reci da je tih 1000 eura opravdana razlika i da je tome razlog porez, jer nije.

Sto se tice i9 9900K, ja sam ga uboja tjedan dana nakon launcha, za cca 650 eura iz shopa u njemackoj (isto ga nasao na idealo.de, znaci s porezom, i dostavom) dok ga u nas nije bilo ni za lijek.