View Single Post
Staro 14.11.2018., 19:27   #8237
Vranduk
Registered User

Vranduk's Avatar

Datum registracije: Oct 2018
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Moguće onda da su to svi programi u dvb-t u na tvom području. Kad si pretraživao, da li ti je našao samo tih 14 ili oko 200 tv i radio kanala? Obično je razlika u oznaci programa ili digitalna zemaljska ili digitalna kabelska ( ako su postavke TV-a na hrvatski).
Na Sony-u ima mogućnost pretraživanja analogno i digitalno. Zadao sam digitalno pretraživanje. Ne prikazuje nikakav popis kanala ili programa. Nakon određenog vremena traženja piše mi "pretraživanje satelita". Kada otvorim "digitalni" ima samo tih 14 programa što dolaze kroz koaksijalni kabel. Kada je prije 20-ak godina Kabelska tv Šibenik instalirala svoj vlastiti koaksijalni kabel po krovovoma od zgrade do zgrade u zgradi koja ima 13 stanova samo 2 stana su platili 200 DM priključak od ormarića koaksijalcem u stan i mjesečno smo plaćali po 18 kn za nekih 30 programa. U ostalih 11 stanova gledali su kabelsku kroz instalaciju u zgradi (u zidu što je postavljeno pri izgradnji zgrade). Dakle svih 13 stanova je primalo signal od Kabelske tv Šibenik (neznam koliko programa - pretpostavljam samo 7-8 zemaljskih programa). Na moj prigovor vlasniku TV Šibenik - zašto ne iskljući signal onima što nisu platili i ne plaćaju mjesečno kao ja pa neka gledaju sa antene na krovu zgrade rekao je da nesmije. Mislim da iz istog razloga A1 nesmije isključiti ove zemaljske programe. To bi mogao znati netko što je raskinuo ugovor korištenja A1 kabelske tv - da li i dalje može gledati A1 (B-net) kabelsku.
Vranduk je offline   Reply With Quote