Tema: Pro Ping
View Single Post
Staro 14.11.2018., 18:54   #179
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Mjere zaštite mrežnog integriteta primjenjuju se samo u Vrijeme najvećeg prometa,
Citiraj:
PRO-PING može u Vrijeme najvećeg prometa prema tom korisniku primijeniti mjeru smanjenja brzine pristupa internetu do kraja razdoblja
Citiraj:
smanjiti brzinu pristupa internetu u Vrijeme najvećeg prometa do kraja tog razdoblja
To ima i vip u homebox tarifama pa ne primjenjuju osim limita 100GB ali prosli mjesec ja sam spalio nekih +400GB po noci i nikom nista mada je po slicnom kodexu nakon 100GB trebalo ici smanjenje brzine...

Uglavnom sve se u tom kodexu svodi na moze ali ono glavno nije napisano.

Citiraj:
izvan Vremena najvećeg prometa PRO-PING neće primjenjivati mjere zaštite mrežnog integriteta
Koje je to tocno vrijeme najveceg prometa ? Nema od - do i ako bi primjenjivali nemas se za sta pozvati zasto brzina van tog vremena nije full.

Smanjili su cijene WiFi paketa za 20kn tako da sad onih 30-50Mbps za 130kn zvuci vrlo primamljivo, jeftino cak moglo bi se reci... valja istraziti pomno kako ce se taj kodex primjenjivati i to vrijeme najveg prometa dodatno razjasniti.

edit: promaklo mi citanje u kodexu...

Citiraj:
U smjeru osiguravanja najvećih brzina svim korisnicima PRO-PING usluge, PRO-PING može u periodu od 18:00 do 24:00 h (dalje u tekstu: Vrijeme najvećeg prometa)
Dakle nista strasno, kad se ispuca limit za paket u tom vremenu je brzina smanjena.
E sad ako bi se povukla paralela sa homeboxom recimo, tko nema vise od 40/50Mbps na homeboxu ili ima i manje onda je Pro-Ping jeftiniji
15kn i ima 5 x veci limit ( 500 vs 100 GB ) medjutim upload je limit svega 40GB tako da i na to valja obratiti paznju ako ga se ozbiljnije koristi.

edit:

eto i tablice da se to ljepo vidi...

Ajd za download jos jedva nekako ali upload je kritican vrlo... odbit ce im ovo dosta korisnika.

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 16.11.2018. u 14:41.
silver_tip je offline   Reply With Quote