View Single Post
Staro 13.11.2018., 23:27   #818
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Odigrao nekih 5 sati. Uglavnom, ok je. Nije super, nije loše.
S obzirom na količinu contenta, ne vrijedi ni približno 60€.
Od sveukupuno 8 mapa, 5 ih valja. One dvije iz bete su i dalje apsolutno sranje, a ona varijacija razrušenog Rotterdama nije puno bolja. No, što je da je, ostale mape su fkt dobre.
Osjećaj napucavanja je dalje daleko bolji nego u bilo kojem BF-u do sada, no nije ko u beti, sjebali su nešto od onda.

Što se optimizacije tiče, super je. Na mom kompu sve na high i imam 70-90 fps-a. Na medium cca 100-110.
Što se uvijek famoznog BF netcodea tiče, kod mene sve super radi. Metci se lijepe samo tako.

E sad ono što ne valja. Imam dojam da igram CoD na velikim mapama, umjesto BF igru. Fali vozila, tenkova, aviona. Previše se borbe svodi samo na infantry vs infantry. Ne smeta mi to što je igra brža ili što je TTK manji, nego baš fali onaj BF feeling. Tenkove je za sada prelagano raznjeti i ne predstavljaju neku prijetnju tako da i ta mala brojka koliko ih ima po matchu postaje još lošija.

Ovo sa ženskim likovima i ostalo se ni ne kuži i nekome tko nije upoznat sa njihovom SJW situacijom u početku, nema šanse da to zasmeta. Skinovi i ostale kozmetičke stvari su za sada ok i ne odskaču od same tematike. Ima plavih boja po licu i to je to, ostalo je sve sivo, smeđe, itd.

Dizajn menija im je i dalje sranje. Nije kao u BF1, ali i dalje ima glupih stvari i nelogičnosti.
xGAME je offline   Reply With Quote