Fultz je jedan od onih kojima su u klubu mijenjali mehaniku suta, slicno kao i hezu prije dve godine. Na stranu to, meni je on i dalje u kategoriji nit smrdi nit mirise. No dobro, tamo ue Simmons zapravo play.
Kako ce se dijelit lopta izmedju butlera embiida i simmonsa, to ce tek bit za vidjet. Ja ne vidim kako ih ovo stavlja u bitno bolju situaciju u odnosu na zeljeno finale, fali igraca koji mogu bit konstantni s perimetra. Boston je i dalje jaci, iako trenutno imaju problema, a i Toronto s Kawhijem izgleda mocno.
Sto se nasih ticez slazem se da bi svima osim Babi i Saricu godilo vratit se u Europu. Odlican primjer kako su preskakali stepenice da bi grijali klupu i propadali. Bender je izgubljen u sistemu svoje momcadi. Hez dobiva minute u NY al i dalje nije to to, ziza i zubo nula bodova.
Babo je konstanta i dodje mi zao vidjeti kako Indiana nema nijednu akciju za njega, zasluzio je vise povjerenja.
Za Sarica dosta ovisi kako ce ga trener koristiti. Bude li dobio priliku vise kreirati igru sto u Fili nije mogao, mozda i dobro ispadne za njega na osobnoj razini. Momcadski su i dalje koma.