Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Uzmi barem gtx 1070 i napravi upgrade
|
Riješeno već, znam da je gtx 1070 osjetno bolja, ali to mi puno love trenutno,ovako sam za manju neku razliku dobio nvidiju koju sam u startu trebao uzet, nije mi sjeo jednostavno ATI. Ali eto kada sam bio cicija i išao uštedit 400 kn na kraju sam opet došao na isto.
Citiraj:
Autor JC Denton
Oglas: "Mijenjam FreeSync za 2GB VRAM-a"
Sretno s novom grafom! 
|
Haha a gle, meni taj freesync ne igra neku ulogu, upalio sam ga jednom samo da vidim kako funkcionira i to je to. Rx 580 i gtx 1060 u novim igrama kada se nafrlje detalji rijetko prelaze 75 fpsa, tako da mi nije toliko ni potreban,a i ne bode me taj tearing toliko u oči.
Nego čisto da znate u usporedbi sa bivšom rx 580 4gb Aorus ova Gainward gtx 1060 mi daje recimo u novom Assassins creedu na istim detaljima 5 fps-a više(high detalji,V-ram ispod 4gb), dok na višljim postavkama se ta brojka penje za još koji fps zbog video memorije koja prelazi 4gb bez problema u FHD. Opet u Forzi Horizon 4 mi je fps konstantniji, najniži što sam vidio bio je oko 50, dok je sa rx bio oko 40 (to je ono što sam non stop i govorio),a max fps mislim da je tu negdje, ako čak ne i na strani rxice,no to mi nebitno,imao 65 ili 70. Tako da mislim da nisam bacio lovu u vjetar, nego sam se u startu trebao odlučiti za gtx 1060 i to je to