Da ...ako krenem vaditi SSD iz kučišta / izmišljat gdje ga fiksirat ,
tko zna što bi se slučajno moglo spojiti i usrat SSD.
Daleko sigurnije mi se čini jednostavno prepilat taj SSD napola.
Po ovoj gornjoj slici ionako je pola šuplje.
Šta se tiče hladnjaka , imam neki 60mm ventilator pa danas laserom napravim prsten i probam ga fiksirat na Intel alu hladnjak.
Taj PicoPSU ne upada u buđet pa ostavim kao krajnju opciju...tako da me popodne čeka natezanje kabela od napajanja :-/
Citiraj:
Autor kasko
Sto ga ne userafis u bocnu stranicu gdje je "mesh" nek bude u zraku?
|
Misliš na stranicu kučišta gdje je napajanje?
Ako si mislio da iskoristim koju od hrpe rupa i fiksiram SSD , nažalost nema mjesta.
SSD je širi od prostora između te stranice kučišta do Intelovog hladnjaka.
A da ne govorim o tome da je tu konektor od napajanja s busenom žica pa nema baš mjesta po visini.
EDIT:
Probao ravnat žice od napajanja da dobijem na dužini ali neke nisu paralelne drugima vec su zapetljane same oko sebe pa ništa od toga.
Čini mi se da bi se mogle "složit" da ih je izvuč iz samog plastičnog konektora ali ne kužim na koji sistem su uglavljene ...
Van toga ...uredio / malo obrusio plastiku na Intelovom hladnjaku , obrusio 'okvir' ovog 60mm ventilatora da može stat na Intel alu blok unutar orginal plastike , izrezao 2 prstena od 3mm plexija za centrirat vent i strucno sve zamazao s vručim ljepilom. Obzirom da sam prolia malo Feroklorida po prstu trenutno nemam volje za ugradnju ali po predviđanjima bi trebalo ostat nekih 5mm lufta do gornje ploče kučišta.