View Single Post
Staro 13.11.2018., 08:52   #8220
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Pitanje:

u stanu (u najmu) imamo bnet, do sad je bia nekakav 3d+ za 269 kn i ide bez ugovorne obveze. Ne placa mi se 270 kn uzalud, pa bi makli telefon, eventualno i tv, pa sam poslao sljedeci upit bnetu:

Citiraj:
dosadašnji sam korisnik vaših usluga i u kućanstvu trenutno imam Super+ 3D (TV + Internet + Telefon) paket bez ugovorne obveze po cijeni od 269 kn. Pošto mi telefon više ne treba, razmatram prelazak na 2D paket (TV+Internet) ili samo Internet opcije.
Citiraj:
Možete li mi molim vas poslati koje su cijene za 2D paket TV+Internet (sa i bez ugovorne obveze) i koja je cijena samo Internet paketa (sa i bez ugovorne obveze)
na sta sam dobio sljedeci odgovor:

Citiraj:
smanjenjem paketa ili promjenom na neki drugi paket se veže ugovorna obaveza od 24 mj.
uslijed toga, cijena Turbo 2D paketa ( TV+ net) je 209 kuna, a Turbo internet je 149 kn.

Tu sam za vas ako budete imali bilo kakva dodatna pitanja.
I sad, jel ovo boldano uopce istina? Jer smrdi mi na laž.

Druga stvar, posto mi gospodica ljubazno nije odgovorila na dio pitanja (nakon 5 dana!) o cijeni bez ugovorne obveze, zna li tko je li cijena ista ili je 20 kn viša od gore navedenih cijena u slucaju da je moguce uzeti bez ugovorne obveze?

Inace sam ih pitao mailom cisto da mogu proslijediti najmodavcu na sta da prebaci pakete jer nemam namjeru placat 270 kn usluge koje ne koristim.

edit: zaboravio sam napomenuti da sam telefonski kontaktiraao sluzbu za korisnike prije maila i da mi je agent rekao da se mogu paketi mijenjati bez problema i bez ugovorne obaveze, sta sam samo htio dobit napismeno, ali sam dobio ovaj gore odgovor.

Zadnje izmijenjeno od: prileee. 13.11.2018. u 09:13.
prileee je offline   Reply With Quote