View Single Post
Staro 12.11.2018., 16:16   #2431
FliP0x
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Gledam ovu ponudu od HT-a od prije 2 stranice i nije cak niti toliko lose.

Jest da ti mjeseco ispadne 320kn, ali imas stabilnu vezu, tjedno placanje i nema ugovorne obveze.

Iako se to ne odnosi na sve korisnike, moje podrucje je pokriveno HT 4G signalom, dok sam na Tele2 na rubu i tko zna bi li uopce hvatao Tele2 4G.

Jedino sto tu ponudu ne mozes kombinirati sa nicime (npr Tele2 je prosle godine imao Podborku i davao PS4 i druge stvari), sto bi mi u ovom trenutku odgovaralo jer razmisljam da nabavim neki PS4 ili XBOne "za dzabe", odnosno ukljuceno u nekom ugovoru na 48 mjeseci.

Evo, dok sam ovo pisao sam napravio Speedtest preko moba i izbacilo mi je ping 42ms, 42 Mbps down, 18 Mbps up, Jitter 9ms prema SGH HostMachine Vrhnika, koji je udaljen 102 km.

Probao sam test na blizem serveru, Telecom Italia S.p.a. cca 54km i dobio sam 44ms ping, 53,7 Mbps down, 24,8 Mbps up, Jitter 7ms.

Testovi su radeni na kinezu, LeEco Le Max 2. Sa pravim routerom brzine bi mozda bile koji Mbps vise, ali i ovo je sasvim u redu za 80kn tjedno, sto bi kombinirao sa 20/2 preko zice, jer mi prvenstveno treba upload.
FliP0x je offline   Reply With Quote