View Single Post
Staro 14.02.2003., 23:55   #24
matijas
Premium

matijas's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Aeron
Pa nije da ovdje vlada neka velika ponuda rješenja za vodeno hlađenje...a i to mi je nekako izgubilo smisao jer se i na killere stavljaju ventilatori pa opet zuji (opet, sigurno je tiše od bilo kakvih spužvi)... ali nije mi prikladno za LAN party-e...
E jesi stvarno picajzla, daj mi molim te reci kako ti moze smetati buka 12cm ventilatora ako dotcni radi na 5V, imao sam dva kom praralelno upaljena i nista se nije culo, jedino kaj stoji je ovo s lanovima...
Citiraj:
A i teško da ću skinuti cooler sa grafičke budući da je unutar onog mutavog blocka (Leadtek)...
Mislim da znam na kaj mislis i isto tako mislim da me nisi u potpunosti shvatio kaj sam zelio reci, ne mislim na skidanje ventilatora sa coolera na grafickoj, vec na skidanje kompletnog sustava za hladjenje i montiranje novog....
Ideja je da se na memoriju postave novi sinkovi s dugackim finovima koji gledaju prema prema GPU-u, a na sam GPU se pomocu onih rupa u kartici stavi preradjeni ORB koji ce shibati zrak u svim smjerovima, pa tako i prema memoriji (jedino je zajeb ako ti se memorija nalazi s obje strane kartice)