Citiraj:
Autor Nikky
|
Neke cak i nove telke, Grundig znam da to radi, se ponasaju upravo tako. Preko DLNA ne zeli povuc sub (istog imena i sve kao i film) no sa usb-a radi normalno. Nije mi jasno kako ne mogu to postelati u 2018. Ova televizija je fakat nova o kojoj pricam, mada nije moja pa neznam dali se da nekako to natjerati da radi.
Sto se nasa tice, danas bolji nas kosta skoro kao 40'' TV. Mozda se fakat vise isplati kupiti novi TV nego ici na nas posto svaki iole noviji ruter danas ima nas opcije koje doduse nisu prevelike ali rade. Ima dlna i smb. Iskrateli (optima, H1) imaju nas opcije, zyxel (iskon) ima nas opcije, fritz da ne govorim. Nista to nije ni sjena ozbiljnim nasovima ali za prvu ruku moze proci.
Ajmo reci osnovni DS216j je 15 klasi iznad i to je ODLICAN, odlican NAS. Sa plexom se moze forcati da ljepi subove na sliku. Trebalo bi isprobati transcode na ds216j npr ali ima ta opcija. To rjesava ovakve probleme ali zahtjeva konkretan NAS. Dakle tu plex zaljepi sub na sliku i tv vrti samo video (sa zaljepljenim subom). Ja sma inace iz razloga "plex" upravo presao sa DS216J na DS218+ (cekam jos da dodje).