Citiraj:
Autor Neo-ST
Prije 8 godina su se rugali liberalima i nazivali ih pi**icama, a danas im podilaze...e moj Dice, srozali ste se do dna. Od prave ratne igre ste napravili igru političko korektnih duginih ratnika.
https://youtu.be/8j-cbMaYwYU?t=1880
Pogledat od time bookmarka do 32:03
|
Sad ti guraju pod nos 15-ogodišnju Ingrid koja se voza skijama po norveškim fjordovima i baca noževe po švabama kojih ubije bataljun sama samcata.
A još skija i uzbrdo.
Preko svega toga se može preći, ali MP je i dalje užasan po ovome što vidim. Di su tenkovi i osjećaj rata?
Gledam Arras mapu, hvale ju, najbolja, najveća ovo ono. I je, vidim da igra ima svojih momenata, ali to jednostavno nije to ono što sam zamišljao. Ovo je COD WWII na steroidima, ništa više. Imaju sreće što nemaju prave konkurencije na svom polju pa da im ga zabiberi neki studio s parama koji shvaća kakvu problematiku stvara DICE i EA Games. Igre mogu biti zabavne i bez SJW gluposti iako je 2018.
BF1 mi je puno bolji od ovoga. Nije realan i autentičan, ali daje neki steampunky feel prvom ratu. Nema puno zvučnih i video zapisa iz tog rata, kao ni filmova pa to ljudi nekako bolje prihvaćaju, ali ovo što rade u petici je "No way Jose". Jednostavno netko sa imalo putra na glavi ne može to igrati. Za potpuno uživanje u ovoj igri moraš biti totalni ignoratni panj koji ne zna za bolje, plaćenik ili neupućeni klinac. Svi mi koji smo odrasli uz Band Of Brothers, Saving Private Ryan i uz stare WWII igre ovo teško prihvaćamo.
Sadašnje i nadolazeće generacije zaboli za povijest i činjenice, otvorila se ta publika i ne vidim razlog zašto BF6 ne bi bio i gori od ovog za 2-3 godine kad izađe. A posao je posao.
We will see.