View Single Post
Staro 24.12.2005., 10:02   #15
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Sa 100% sigurnosti mogu tvrditi da Djed Božićnjak postoji. I svakom dobrom djetetu donosi darove za Božić.

Tako je meni, ove godine, donioi MX518 (novi, s računom). Moran reći da je ove godine došao malo ranije jer je malko prehlađen, pa da sve stigne obaviti.

O njegovom izgledu se razglaba, a ja sam ga vidio. Potvrđujem da je prilično punašan i da je neobrijan, ali nije sijed i nema onoliko kose na glavi. Čak što više, može se reći da je pročelav. Ove godine je Rudolfa i ekipu malo poštedio i doneso mi je darove u Fiat Stilu. No, prema tradiciji, za Božić će darove donositi u sanjkama koje će vući sobovi.

Zli roditelji rijetko napišu na poštanski sandučić koja djeca žive u kući ili stanu, te im preporučam da napišu svoja imena na ulazna vrata. Tako su dvije djevojćice (2 i 5 godina) napisale i Djed Božićnjak mi je rekao da nije znao da tu žive i da je dobro da su napisale. Sigurno će ove godine dobiti poklone. jer su bile dobre i nisu ozbiljnije ozlijedile mamu i tatu. Samo malo.

Dakle, on postoji, a svi koji tvrde suprotno su uzurpatori i mutikaše koji neće ove godine dobiti ništa pod bor. Ne nasjedajte na ove sitne provokacije.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote