06.11.2018., 23:05
|
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Autor Luuka
Bok ekipa.
U fazi sam potrage za novim monitorom.
Trenutno koristim 22" Samsung SyncMaster T220, kupljen prije 10ak godina, koji je spojen na 17" Asus ROG G751JY-T7204. Praktički otkad sam kupio laptop (prije cca 3 godine) vidjela se razlika kvalitete slike između laptopa i monitora, no nisam išao na kupnju novog jer nisam baš imao mjesta na stolu, al sam neki dan kupio novi stol pa je konačno došlo vrijeme da se monitor promjeni
Kompjuter uglavnom koristim za nekakav general use (Internet, Youtube, Netflix, Office alati), manje za gaming. Uglavnom se koristi u mračnoj sobi. Vjerojatno bih i dalje koristio setup laptop+monitor, budući da mi je to već ušlo u naviku.
Uzeo bih monitor ne veći od 27", zakrivljeni mi isto nisu nešto sexy pa bih radije ravni.
Imate li kakve preporuke? 4k ili ne, IPS ili VA, gledati G-Sync ili ne (laptop to ima pa je možda kul da ima i monitor)? Možete me i linkati na pouzdane review stranice pa još i dodatno sam istražim.
Hvala svima.
|
Citiraj:
Autor Mommistake
Sve si rekao, osim koliko misliš dati za monitor.
Za general use, IPS i ništa drugo. G-Sync može, dobar je za gaming, mada, ako malo igraš, nije nužan.
|
Citiraj:
Autor Luuka
Za početak pitam koji bi modeli bili najbolji, pare nisu problem, para nema 
Sad dolazi i Black Friday pa se možda nađe i nešto jeftinije pa se ne bih ograničavao parama.
Pa ak imaš prijedlog nekog najboljeg za moju primjenu i nekog best buya to bi bilo sjajno 
|
Evo da sam sebe nadovežem 
Npr ovako nešto? https://www.adm.hr/monitor-dell-ultr...23794/product/
Vrijedi li tih novaca i za ono što tražim? Ima li nešto isplativije? Bolje u tom rangu cijene? Jeftinije, ali slično?
|
|
|