Pozdrav svima,
Dakle već sam lud pa eto tražim pomoć znalaca, problem je slijedeći. Prije 4 mjeseca slanje maila preko outlooka je počelo štekati, naime mail je stajao neko vrijeme u slanju, koji put minutu, pa 10, 20 min. pa je otišao, a ponekad iste sec.
Problem se do danas naravno razgoropadio pa zna i ne otić uopće. Koristim Win7, i naravno outlook, antivirus je BD, koji je preuzeo sve od windovsa.
Prima mailove bezprijekorno, u postavkama računa ima opciju testa koja radi bezprijekorno (pošalje i primi) no kad želim poslati mail (bilo tekstovni bilo prazan) odbija slati. Proban i Thunderbird ista stvar, napravio sam više mailova probnih od različitih davatelja, ista stvar. U postavkama pokušao sve premutacije opet ista stvar.Ugasio BD ista stvar. Moj davatelj usluga Vip odnosno sad A1 tvrdi da je s njihovim serverom sve u redu. Moram napomenuti da sam jedan od prvih korisnika Amis usluga na optici i sve je tada štimalo dok Vip nije kupio Amis. Dakle trebam nekoga tko kuži te sve veze i digitalne radnje, puteve koji se događaju kod slanja maila. Eto jednostavno upomoć!.