Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.11.2018., 12:53   #40254
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Fiću treba izbjegavati. Em je FIAT (Fix It Again Tony), em iza ima mjesta za žensku torbicu i tablu čokolade. Za tih 90k kn, koliko košta najjeftiniji Fićo, radije neka si kupi dobro opremljenog, većeg, sigurnijeg i modernijeg Yarisa.
Uzela bi rabljenog, ne novog a stari yaris joj nije lijep, iako joj je novi ok, a veće auto ja iman, corollu sedan

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Iskreno mi F500 uopće nije jasan. Je fancy, je za cure, ali price / performance je katastrofa.
Je li samo izgled bitan ili...?
A bitan je izgled naravno, i iznuta i iz vanka, bitno je koliko košta održavanje, bitno je da ga je lako uparkirat, performanse ne da nisu bitne, nego sta manje to bolje , al je bitna i sigurnost(sta je u manjih auta po defaultu loše)
A njoj uz sve to fico ima ono nesto jer je fico prvo auto koje su njeni imali. A auto opcenito ima ono nešto, šta je je. Kad sam ja sebi uzima auto pravilo broj 1 je bilo ne talijana

Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
kum mi ima fiću 500, auto iznenađujuće udobno i ima prostora odzada u odnosu na recimo Mini.
sjedio zada, daleko sam od centra u košarci (1,78) ali ne sjećam se da sam udarao glavom u krov.
Usporedbe radi Mini JC works mi nije ni približno tako dobro sjeo.

da se razumijemo ne bi nikad kupio ni jednog ni drugog, ali fićo mi jr manje zlo u odnosu na Mini
E to nas zanima, prika mi ima Mini One i ono, vozili smo se u njemu i može se, nema baš mista al ono nije da se ne može sat vrimena četvero ljudi vozit.
Al meni je taj Mini nocna mora za vozit, tvrd je ko kamen, od kvacila do ovjesa

Ima i drugo auto koje joj se bas svida i veće je i bolje je ali je preskupo trenutno - novi Polo. Samo što u nas početna cijena nije ko u sloveniji(80000 kn preracunato) nego 105000 jer u nas nema u ponudi najslabiji motor, tako da ni godinu dana stari se još ne mogu nać niti za 90000kn kamo li za manje....
OuttaControl je offline   Reply With Quote