Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.11.2018., 21:50   #40240
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
E hvala. Znači, bezveze.
Što je bezveze?
Da za 200kn godišnje imaš u slučaju nezgode ili kvara besplatno šlepanje od 2500 kuna? Ili sitne popravke direktno na licu mjesta, besplatno, u iznosu od 1500kn? Ili za 400kn classic koji vrijedi i van hr.
Meni osobno se ta asistencija isplatila višestruko, a bome i svima koje znam da je imaju a da su je morali koristit, ama baš nitko nema zamjerke.

Inače oryx asistenciju možete dobit kod nekoliko osiguravateljskih kuća u hr već godinama i to u pol cijene od redovne cijene direktno kod oryxa a uz često veće pokriće nego u tim basic i start paketima, s tim da je teritorijalno pokriće u tom slučaju i van hr, a sve za kako rekoh u pol cijene (i manje od pol cijene jer je paket kombinacija classic i basic-a).

Jedina mana koju sam ja skontao u cijeloj toj priči je što je isključivo vezana uz vozilo+vlasnika u svim varijantama osim u exclusive, koji košta poprilično, ali i dalje je cijena prihvatljiva za ekipu koja radi masu km godišnje i često mijenja aute.