Tema: Košarka
View Single Post
Staro 01.11.2018., 19:13   #2898
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Bacao se na glavu k'o u najluđim danima

Nadam se da će ovu sezonu konačno dočekati zdrav i čitav ... samo da ne pretjeruje previše sa takvim egzibicijama pod košem.

Trebao je Rose jednu ovakvu tekmu nakon svih sranja. Samo nek bude zdrav, bit će prilike da pokaže barem djelić talenta i znanja.

Citiraj:

Anthony Davis pak s druge strane bio pomalo rezerviran protiv GSW-a, unatoč brojnim 1v1 mismatch prilikama. Možda vuče nekakvu ozljedu, pa nije 100%, jer su pelikani imali začuđujuće puno šansi za preokrete tijekom čitave tekme.
Slabo pratim GSW ove godine, ali ono što sam vidio, dečki se igraju košarke. Takvima možeš otkinuti koju partiju, ali kad su u zoni, možeš ih samo gledati. Em sila talenta, em odličan sustav igre, i svi koji dođu fino se uklope, svatko zna svoje mjesto.

I još Curry je brutalno otvorio sezonu, 33 PPG, 54-52-91 šut, 6 trica po tekmi trpa. Uz sve to još je spreman žrtvovat jednu tekmu i gađat koš samo 9 puta jer je Klay vruć, a Klay onda utrpa 14 trica.
Ma ne znam tko će ih dobit. Možda iduće godine Boston ili Lakersi, ako PG dođe u Lakerse a Durant ili Klay odu iz GSW