Citiraj:
Autor Elven
Kako je s bukom vjetra, i općenito izolacijom u normalom, 5 vrata, Focusu?
Kakva su iskustva sa Ecoboost 1.0 125KS?
Jel problem ta 3 cilindra kad ideš uzbrdo s 2-3 Žderonje u autu?
Ako je (a pretpostavljam da je), kakvi su općenito 1.5 dizeli (ovi sa 125, ne 95)?
I općenito jel auto za preporučiti ili ne. Jer ja osobno sam se zaljubio u to kako vozi, imao sam osmijeh od uha do uha kad sam ga vratio u salon.
|
Iskreno, jako zabavan auto. Ja sam bio vozio isto karavana 1.0 125 KS kada sam gledao da uzmem jednog. Buka općenito je subjektivna, moram priznati da nije da je nečujan, ali meni sasvim OK. Koliko znam ovi koji ga voze više, kažu da nema frke čak niti kakvi su unutra.
Prijatelj ima tog 1.5 sa 125 KS i radi ogromnu kilometražu, i vozio i 4 ljudi i kaže sve OK. Ja sam ga bio malo vozikao i zabavan je, može i povući, sada da li povuče jako, to možda netko drugi da kaže, ja nisam mjerodavan za to više
Vozne karakteristike je ono što meni diže Focus naspram drugih. Mazda 3 je zabavan auto, vozikao ga, ali vozna karakteristika, focus >>> mazda.
Lak na svim autima je loš, tako da se nemoj obazirati, eno ti forum hr parsto stranica o lošem laku mazde.
@Romul
registriraj se na ford hrvatska, izaći će ti netko u susret i riješitit o sa forscanom za 10 minuta na kavi ili nekom meetu