Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.10.2018., 21:38   #40192
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor henri_007 Pregled postova
Nekoliko ljudi me upozorili na bjelovarski presretač koji se voli zabijati u dupe dok ne ubrzas

Ali to im je očito modus operandi svuda....
A jel' te neko sili da ubrzaš... na kraju mislim da je još uvijek zakonska odredba da te moraju pratiti 200 metara u prekoračenju brzine da bi te mogli kazniti pa ako im se u naseljenom mjestu izmičeš 200+ metara jbg... zašto?

Mene nije zaustavio presretač nego obična dva lika u uniformi. Išao sam od ZG prema VT i u visini tržnice na jednom od pješačkih (bilo ih je tada 3-4 ako me sjećanje ne vara i nisu svi bili sa semaforom) ispred prijelaza vidim dedu kako stoji uz cestu, stao sam prije pješačkog - deda stoji, pokažem mu rukom da ga puštam - deda stoji i nakon 10-ak sekundi odmahne i pokaže mi rukom da prođem i ja prođem nakon toga. 10 metara dalje na cestu iskoči jedan i počne me masirati zakaj nisam propustio pješaka, a uskoro mu se pridružio i drugi... uglavnom kako su me dugo masirali za 20-ak minuta eto onog dede natrag sa placa i onda je došao do nas i ovoj dvojici skino sve bogove sa neba
Jbg, da se nije deda vratio možda bi me još masirali, možda bi pisali i kaznu pa bi išli na sud, ali ne mogu zbog toga reći da su svi policajci u Bjelovaru šupci i kreteni.
bertone je offline   Reply With Quote