Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.10.2018., 20:02   #40186
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Mene zanima Ford iskreno, i to Focus. Doduše ovaj novi, ali svejedno me zanima, ako slučajno žena vozi Focusa ovog od 2012+, zaintrigiran sam.
Da bas taj 10/2013 Focus 1.0 ecoboost 125 KS.
Kupljen sa nepune 3 godine i ravnih 40000 km na satu. Solidno opremljen i lijepoj candy red boji
Sreca da je imao jos preko godinu dana jamstva pa smo sve manje vise rijesili u jamstvenom roku. Pohvale fordu sa te strane. Jedino sto nisu htjeli priznati u jamstvu su odljepljene brtve na vratima. Odlijepile se na suvozadcevim vratima i zadnjim. Koliko cujem to im je cesta boljka.

Inace auto za po gradu sto se zena voza super. Izuzetno lagan za voznju po gradu. Motor startan i dosta snage i na nizim okretajima zahvaljujuci turbu. Isli i do Rijeke par puta sa njim i da se prezivit. Potrosnja vrlo ugodna 5.5 grad. Otvorena mislim da je bilo 6 i nesto.
Najbolje kod tog auta je ovjes i kako se vozi. Zbilja se da fino po zavojima voziti. Ford servis i usluga barem ovdje jako dobro. Precizan mjenjač.

Mane, da ne nabrajam kvarove, slab interijer kad ga se usporedjuje sa autima u klasi (Golf VII ili Mazda 3). Neznam zasto toliko prostora mora uzimat ta prednja ploca. Ne bas nesto ni velik prtljaznik. Meni neudobna zadnja klupa. Kocenje motorom skoro da ni ne postoji. Diskove i plocice sve se potroslie na 70k km.
Brisaci mislim da nisu najbolje rijeseni,preveliki i brzo se deformiraju pa slabo brisu. Jednom mi je i pukao, doduse nije bio original ford nego neki zamjenski Champion mislim. Slabi audio sistem i zvucnici.
Fali mi da se neke stvari nemogu konfigurirati. Poput autmoatskog sklapanja retrovizora kod zakljucavanja ili automatskog zakljucavanja kod kretanja,pa zmigavci i svijetla...nista se neda.
Romul je offline   Reply With Quote