Citiraj:
Autor Inovator
Po izjavama očevidaca?
Uglavnom, ne znaš kontekst zbivanja s tim presretačem niti je to sad bitno.
Uostalom, svi znamo kako se oni voze isključivo prema Zakonu.
|
Pa u linku koji si postao su očevici rekli da je već prilikom mimoilažena sa policijom vozio prebrzo. Potom nigdje ne piše da su ga ganjali već da je malo kasnije izletio.
Kako mi vrag nije dao mira nakon što si stavio link, malo sam pogledao što piše na drugim mjestima i na većini se presretač uopće ne spominje, ali se zato "po očevicima" spominje da je vozio (pre)brzo i da mu je kasnije u bolnici izmjereno 0,8 promila u guzici, da se je auto nakon izletanja zapalio i da je jedva izvukao živu glavu.
Što se mog neznanja o kontekstu cijele priče tiče tu si u pravu - ne znam ga ali sam barem pokušao provjeriti informaciju iz više izvora
Naravno, lik nije poznat široj javnosti, nije nikoga ni ubio (osim što je razvalio sebe) pa je onda članak trebalo dosloiti nečim pa je tu fino sjeo presretač.
Nije da branim likove u presretačima (niti ih poznajem niti ih imam potrebu upoznati), ali ne mogu ni reći da mi nije bitno jer ne razumijem takve postove... pa hipotetski :
1. lik vozi brzo + prođe pored policije + oni krenu za njime i on se razbije = policija je šugava jer je natjeravala lika i on se zbog toga razbio
2. lik vozi brzo + prođe pored policije + policija produži dalje = šupci iz policije zaustavljaju poštene građane i pišu kazne, a divljake ne diraju
3. lik vozi brzo + prođe pored policije + policija produži dalje + 500 metra dalje on pogazi nekog = nije kriv on, nego policija koja ga je vidjela, a nije zaustavila
... i mogu tako nizati do prekosutra i uvijek je policija, država, sistem kriv...