Evo moj post iskren i ozbiljan post, bez smajlića i onako kako stvarno mislim.
Svaka čast i Lewisu i Sebu na fer i korenktnom ponašanju. Kad bi još idioti fanboji i internet-ratnici diljem svijeta i interneta skužili takvo sportsko ponašanje 2 velika rivala i da nema smisla voditi neke svađe i rasprave oko toga, bilo bi ljepše.
Kužim zejebanciju, ali spike tipa "ti si debil jer navijaš za XY pa sad pati 3.14čko" mi stvarno nisu jasne, i to ono ljudi koji imaju 40+ godina... nitko nigdje nije uputio neku čestitku, fanboji traže čestitanje Hamu, navijači Ferrarija/Vettela koji i čestitaju, ovi se naslađuju posprdno. Stvarno jadno da ne može jadnije.
Vjerujem da ova 2 da vide kakve sve spodobe navijaju za njih, da bi ih se sramili. Naravno, ne mislim ama baš na nikoga ovdje.
Nadalje, prvo čestitam Vettelu. Borio se, imao je sa čime i hvala mu što nije dao da se Mečka prošeće prvenstvom. Jedino je tragedija što je bolid osjetno bolji nego lani, a sezona završila u istom terminu ali tu je sve rečeno. Čak mi ga je bilo i žao jučer na pressici kad je davao izjavu. Vidi se da mu je žao. Ne treba ga sad jebat na svakom čošku "gdje si šta si" ko ovaj pizdun Koltard koji qrca nije napravio u F1 osim kaj je smetao. Zna on i sam gdje je usro i to je to. Bude se dobio preko zime i vratiti će se bolji.
Hamiltonu isto svaka čast. Ove sezone nitko ne može reći "ah Mercedes je prejak bio". Čovjek je ubio. Daleko najbolja odvožena sezona i taktički i proračunato. Gdje je trebalo se stislo, gdje se nije moglo bolje bilo je daj šta daš. Iskoristio je sve i jedan propust rivala i stvarno hands down, zasluženo osvojio naslov. Je iritantna pojava do bola, ali stvarno nema prigovora na izvedbu ove godine.
Jedini žal ostaje što ova sezona nije otišla u Abu Dhabi finale sa nekakvim egalom u bodovima jer je to ova sezona zaslužila.
Na kraju laprdanja, da se osvrnem na svoje papane. Tuga čemer i jad. Sve zapaliti, sve potjerati i ispočetka sagraditi momčad. I probati napraviti svoj motor do 2021. Ovo nema smisla više niti potrebe za sekiranjem. Vjerujem da je takvih winless perioda bilo ranije, pogotovo sredinom 1990tih, ali i tada 1993, 4, 5, 6 su bile kante od bolida ali su se zalomila postolja. Sad se veselimo 5.mjestu jednom u sezoni ili jučer 8.mjestu od Štofela. Ma qrac.
Nije gotovo, momčadski je još tu u igri ali u Brazilu bi moglo i to biti gotovo no to i nije nešto bitno, ma što god Toto kenjavio da je bitniji nego vozački.
Još 2 utrke, pa onda stanka i opet iščekivanje nove sezone. Želje za novu sezonu:
- Leclerc WDC
- McLaren da bude u rangu Renaulta
Skromno jelda ?
Sent from Usreo Mobara