Citiraj:
Autor buljaka
Ovi sa slikom su druga stvar. Tu su i vrijeme ubacili. Ako ti na laseru ne piše udaljenost nego limit ili addj,ili lim kmh onda je namješteno😂
Kod nekih pištolja svijetli i lampica kraj moda u kojem je pištolj. Npr limit, meassure...
Može te zeznuti na sto načina ako hoće. Npr izmjeri brzinu auta kraj tebe ili par auta ispred tebe ali ne vjerujem da će netko riskirati svoj posao zbog gluposti . Ako je slika priložena nema lažiranja nikako.
|
Osim ako pričamo o federaciji

Osobno sam bio prisutan tj zaustavljen u takvoj situaciji

, na nesreću plavca bio sam upućen u te igranke oko 'pištolja' i namještanja brzine i svih ostalih makinacija. U ovom slučaju, lik br.1 je pao sa 103 u naselju, i vidi vraga, još nas 3 auta 2 iz mog smjera i 1 iz suprotnog iz kojeg je i taj lik br.1 bio, svi smo vozili 103, ali su nas mudro zaustavili sa 20ak m razmaka da ne čujemo što se kojem govori

, no zaj.. je bio što em sam čuo ovog da se žali da nije ni približno toliko vozio, em smo se frend i ja vozili totalno drugom brzinom od tih 103 (nebitno, ali isto ni približno 103

). Inače se radi o dionici ceste širokoj ko autoput, ravnoj ko svijeća, nekoliko km nizbrdo, pa nekoliko uzbrdo, nenaseljeno 9 od 10km i brzine su tu ko na autoputu, i lokalna murija to zna, pa na tih parsto metara 'naseljenog' (razrušen kraj, neobnovljen nakon rata), ima uredno montiran znak 50 (80-90 je u ostalih 9+km) i tu uredno stoje bar pola dana. Znači, summa summarum, 4 auta, SVI se kažnjavaju za ISTU brzinu, a NAJJAČE je da je za zadnja 2 auta, zaustavljeni poslije nas, likovi su toliko bili u frci što su ih zaustavili da nisu ni skužili da je pištolj/laser, ZAKVAČEN za vanjski retrovizor, da ga murjak uopće nije držao u ruci, al uredno im ga skida s retrovizora i tvrdi da su vozili 103. Za nama se smijao, jer smo mu ostavili za ćevape samo da se ne natežemo bezveze, i 'vikao' kroz prozor dok smo kretali, samo mi reci koliko ste vozili, molim te, neću ti ništa, al zanima me jeste najluđi danas