View Single Post
Staro 28.10.2018., 22:32   #726
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Na šta mislis? Osim po meni očajnog ekrana po noći, i načina punjenja... sat je ok
Ekran je imho još i bolji dio sata. Način punjenja ne znam što znači, ne može biti gore od Garminove štipaljke.

Htio sam ga kupiti prošle godine kad su bile razne akcije iz Kine itd. ali eto igrom slučaja nisam. S vremenom čitam ovu temu i što vlasnici pišu, kakve bugove susreću, općenito dojma sam da je user experience na trećem mjestu. Ne znam ti sada navesti ništa konkretno, dovoljno da pogledaš zadnjih 10 Lacyjevih ili Domyjevih postova ovdje (nisam siguran je li i Gabre imao ovaj model). U tih 10 postova ima sigurno par njih s bugovima nakon updejta ili nekim glupim glitchem.

S mog stajališta ne mogu shvatiti kako im se to i dalje događa. Vjerujem da sat hardverski nije loš, dapače. Jednostavno ne mogu pregrmiti da to i dalje nije ispoliran proizvod.

Imam Garmina FR230 vec 2 godine. Reboota se samo kada napravi update, setup napravljen zadnji put kad je izvađen iz kutije i ne želim misliti o njemu. Imali su par bugova unazad godinu dana i trebalo im je vremena da to srede, ali barem osnovne funkcije nisu kompromitirali.