Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.10.2018., 18:04   #40095
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Meni recimo nije htio pokazati brzinu na laseru... I to su bila dva starija “gospodina”, bas neugodno iskustvo. Ali opet, izuzetak, jer su svi ostali bili okej.

Vjerujem da hrpa ljudi bude nepristojna prema sluzbenim osobama koje samo rade svoj posao. I to kad su uhvaceni u krsenju zakona i sve je jasno, budu neugodni umjesto da se poklope usima. Kao da im je policija kriva jer su nagazili na gas, nisu se vezali ili su popili casicu previse.

A imao sam i slucaj da stojim na parkingu kraj auta od frenda (moj je bio dva parkirna mjesta dalje) i nesto se pozdravljamo kroz prozor (izgleda kao da mu dilam drogu, valjda) i doletavaju dva plain obucena lika u crnoj Octaviji. Gledam njih, dva veća lika, mislim si sad će nas prebit, raskomadat i bacit u šumu pa krenem prema svojem autu, a kad oni izvlace iskaznice krim policije uz dovikavanje: “A kamo si ti sad krenuo, ne moras bjezat.” Isto sve normalno, dao sam im dopustenje da pregledaju auto, i to je to. A sad, mogao sam se i bahatit (jer niti sam diler niti konzumiram drogu) pa sam siguran da bi i ja i auto zavrsili u policijskoj stanici na njuskanju od strane krim peseka. 300m dalje me opet zaustavi prometna policija uz komentar: “Malo su ti crvene oci.” Reko pa sta ste se svi na mene okomili, i vi, i krim policija prije dvije minute, uz osmijeh. Pa se i on nasmijao i to je to.
IcyTexx je offline   Reply With Quote