Ja u slovackoj par puta platio kaznu za neku glupost i policajci zbilja vrlo uvidjavni i korektni. Svaki put aaa iz Rijeke, bio sam na odmoru u Opatiji, Crikvenici ili Istri i bla bla ali oprostite moram vam naplatit 10 EUR jer ste okrenuli tu polukruzno a nesmije se i dovidjenja ugodan nastavak puta drugi put pazite vidite tamo znak.
Hrvatska. Dakle vozim se na aveniji cetri trake i lik me iz policijskog auta doslovno iz prometa iskljucuje mahanjem da se zaustavim. Vozio nisam brzo dapace kao i uvijek sve po propisu.
Bahato bez kape mulac izlazi van i trazi dokumente. Dam mu vozacku i prometnu. Gleda vrti proemtnu i ne kuzi kako prometna moze izgledat ko osobna kartica velicine da sta je ovo. Reko to je prometna u zemlji gdje je vozilo registrirano. Zatim mi kaze da izadjem iz vozila.
Izadjem iz vozila i pocne me ispitivati sta radim ovdje sta radim u Slovackoj bla bla preseravanja. I onda krece. Niste bili vezani. WTF!? Moja rijec protiv njegove. Nema svjedoka on sam u autu ja sam u autu. Posto me izvukao iz auta ja mu nemogu dokazat da sam bio vezan (UVIJEK se vezem dok vozim)