Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.10.2018., 13:13   #40091
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Više puta su me zaustavljali, dapače, bratić mi je u policiji i kaže da me vidi i sa 1km kada mu prilazim...i uvijek dobra iskustva, osim 2 slučaja;

1. Kako sam rekao, genijalac koji mi jeg ovorio da će mi vatrogasni aparat ubrzo isteći i koji nije shvaćao da ja to znam i da ih mijenjam na godišnjoj bazi.

2. Ovo mi je žao što nemam na kameri, jer nisam bio u svom autu nego u dostavnom jednom.
Znači, išao sam prema gore i vidim policijski auto. Ispred auta stoji policajka, mlada, a unutra sjedi stariji policajac. I sada vidim da joj je odjednom mahnuo nešto, i onda odluči skočiti na ulicu ispred mene sa STOP znakom. Dobro da sam vidio što radi, jer sam zakočio i zamalo je pobrao, izašao vani i izderao se na nju da li je normalna jer da će je netko ubiti ako ikada iskoči na cestu čovjeku 10m ispred.
Ispričala se

Zato sada imam lijepo kameru, i objavim ovako nešto bez razmišljanja da mi se opet desi. Mislim da dosta ljudi ima pogrešan pristup prema policiji (nevoljko priznajem, ja prvi), ali i oni na kraju dana samo žele ići doma svojoj obitelji, i ne da im se drkati ljude bezveze.

P.S. Što se tiče lasera, zna nekada biti "saved" opcija, tj. da ti samo piše brzina kojom si vozio, a ne u koliko sati itd., što znači da mogu snimiti nekoga i hvatati svakoga...što povlači drugu stranu, on bi trebao biti "osposobljen" za takv uređaj, a koliko znam...nisu
X-Plosiv je offline   Reply With Quote