Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.10.2018., 08:08   #40088
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Samo jednom sam imao neugodno iskustvo, kad su me probali optuziti za nesto sto nisam napravio. Vozim se od Av. Malla prema Slavonskoj, preko mosta i imam tempomat postavljen na 64km/h, ogranicenje je 60km/h. Jos mi i blicaju iz suprotnog smjera, u mojem smjeru nema nikoga osim mene. Zaustavljaju me pred kraj mosta i pitaju jel znam koliko sam brzo vozio... Kazem, da, po tempomatu 60-64km/h. A kad on krene ... gospodine, vozili ste 86km/h. Oci su mi ispale skoro, bio sam jako ljubazan cijelo vrijeme, ali nakon ustrajnosti da sam tako brzo isao, a nisam drzao ni nogu na gasu, pitao sam jel sam na skrivenoj kameri. Onda me poslao da idem razgovarat s njegovim sefom koji sjedi u autu. Tu sam vec bio malo izvan sebe, ali i dalje relativno ljubazan. Na moje objasnjenje da bih uvijek priznao da sam nesto pogrijesio, da su mi drugi auti blicali jos prije mosta, i da u autu jos uvijek na ekranu stoji 64 km/h, oni me pustaju kao da mi rade najvecu uslugu na svijetu.

Ne znam jesu li namjerno pecali, je li slucajno okinuo auto iz suprotnog smjera (ako je to moguce), jer kraj mene nije bilo nikoga. Dok su me gnjavili za nesto sto nisam napravio, prosla su 2-3 auta s pravih 80-ak km/h...

Sva ostala zaustavljanja, uvijek sam ljubazan, oni su ljubazni, nikad nije bilo problema...
IcyTexx je offline   Reply With Quote