View Single Post
Staro 27.10.2018., 19:45   #1570
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor freerock0 Pregled postova
Zanima me ako možete provjetiti dal su čekirane dobre vrijednosti

Odlicno, imas zte iz Poljske cini mi se.. drugi fw koji dopusta odabir banda. Cekiraj prvo band 3 a sve ostalo iskljuci pa daj nam info dali i dalje pise LTE_A ? Ako pise onda je moja teorija tocna.

Isto to ponovi i za band 20, cekiras samo njega, reboot i onda vidi sta pise i koliko ide ?

Citiraj:
Autor Nikox Pregled postova
ovako ti je kod mene na vipu mjereno prije 6mjese isto mi ne prelazi 150 ali radi na obje frekvencije

Ako se pozivas na huawei band tool moras znati da taj program ispise sve ideticno i za cat4 router koji uopce ne podrzava rad na oba banda, dakle sa E5186 Toolboxom stavis da "radi na oba banda" ili sa ltewatch odaberes LTE_A i oba programa uredno na cat4 routeru prekinu vezu i router se uredno spoji na B3 ili B20 a pise pod status veze LTE_A u tim programima.. a nije, nije uopce i sve isto kao kad si na jednom bandu i onda kad sa huawei band toolom pokrenes da ti iscita na kojem si bandu on ispise LTE_A tj. da si na oba.. a nisi ni pod razno. Jenostavno taj program nije mjerilo jer skripta ispise ono sto si "rekao" routeru a ne ono kakvo je trenutno stanje.