Citiraj:
Autor freerock0
Zanima me ako možete provjetiti dal su čekirane dobre vrijednosti

|
Odlicno, imas zte iz Poljske cini mi se.. drugi fw koji dopusta odabir banda. Cekiraj prvo band 3 a sve ostalo iskljuci pa daj nam info dali i dalje pise LTE_A ? Ako pise onda je moja teorija tocna.
Isto to ponovi i za band 20, cekiras samo njega, reboot i onda vidi sta pise i koliko ide ?
Citiraj:
Autor Nikox
ovako ti je kod mene na vipu mjereno prije 6mjese isto mi ne prelazi 150 ali radi na obje frekvencije
|
Ako se pozivas na huawei band tool moras znati da taj program ispise sve ideticno i za cat4 router koji uopce ne podrzava rad na oba banda, dakle sa E5186 Toolboxom stavis da "radi na oba banda" ili sa ltewatch odaberes LTE_A i oba programa uredno na cat4 routeru prekinu vezu i router se uredno spoji na B3 ili B20 a pise pod status veze LTE_A
u tim programima.. a nije, nije uopce i sve isto kao kad si na jednom bandu i onda kad sa huawei band toolom pokrenes da ti iscita na kojem si bandu on ispise LTE_A tj. da si na oba.. a nisi ni pod razno. Jenostavno taj program nije mjerilo jer skripta ispise ono sto si "rekao" routeru a ne ono kakvo je trenutno stanje.