View Single Post
Staro 25.10.2018., 18:13   #4696
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Majke mi kakav si ti filozof i gnjavator zašto svaki tvoj post mora sadržavati neke osobne filozofije koje nemaju veze sa temom? Uljanik i geopolitičko stanje RH nije tema ni u ovom topicu ni na ovom forumu. Odavno sam rekao da osobno neću tolerirati politiku ovdje, kome krivo kome pravo. Bahat sam, bahat mi je stav oko toga, slažem se, ali mislim da nas sa time bombardiraju od svuda svakodnevno i previše, pa ne moramo o tome laprdat još i ovdje.

Nastavno na temu:

Prije 5 godina je bilo more smeća, poplava. Svaka garaža je radila smartphone kad su skužili da balkan kupuje ko mutav.

Xiaomi je brand koji je pristupio tome svemu ozbiljnije nego razni Mpai, Mstar, Mlais, MeeLee KeeTeeCh i ostali i tu su gdje jesu. Dok ovih ostalih nema. Ono što sam godinama laprdao što su neki ovdje doživjeli osobno (jer su brali proviziju ) je to da im je bio minus što nisu imali official support u EU za servis. Sad polako i to dolazi na mjesto tako se stvarno pomaci vide i to jako.

Pred 2 godine mi je bio problem dati 1500 kn za Xiaomi srednje/više klase. Ove godine bi bez beda dao 1500 kn za Note 5 npr da mi treba.

Što je bilo bilo je. Bitno je da se stvari razvijaju. Što više, to bolje za nas korisnike.

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote