Citiraj:
Autor sinisa1989
Ja sam shvatio da je kolega rekao da mu daljinsko otključavanje hvata na 5-6m. Ako je on mislio da mu keyless entry lovi na toj udaljenosti, onda sam ja krivo shvatio. I ne, ne moraš objašnjavati što je to.
EDIT: Previdio sam postove iznad, tako da se ispričavam što si morao trošiti svoje vrijeme na edukaciju neukih
|
za pojasnjenje:
ja sam citirao "Colop"-a koji je pricao o keyless - ergo: i ja sam pricao o keyless
a tih "5-6" m je testirano od mene i frenda, ja s kljucem toliko udaljen od auta a on otkljucava bravu stavljanjem ruke u doticnu bravu.
Koliko je Keyless/Comfort domet kod ostalih proizvodaca, ne znam.
znam da Daimler kod E klase ima domet
OBICNOG* otkljucavanja preko 30m. Vidio uzivo.
Da keyless nije siguran - znam, posto imam staro auto koje ne vrijedi puno i nije zanimljivo za kradu nije me toliko strah. A kod kupnje nisam ni isao za tim keylesseom jer nisam ni znao za to

No kod sljedece kupnje cu gledat da nema keyless. Zasto? nedavno sjedim u kaficu i auto je vani na parkingu, koji je sa straznje strane kuce. Taj zid (straznja strana kuce) je meni iza leda. Zracna udaljenost (racunajuci da ide se ide kroz zid) <2-3m. Najvj bi neko mogao uc u auto bez problema dok ja pijem nesto u kaficu (ako je signal dovoljno jak da probije zid). Te me ta situacija malo potaknula na promisljanje kako bi lako netko mogao uci u auto.
Dobra fora i kljuc cijeli dan drzim u dzepu, no sigurnost vezano za kradu mi je ipak vaznije
*bold da ne bude zabune kod (ne)citanja