Neki dan smo pričali o mjerenju ispravnosti amortizera na tehničkom i tada sam napisao da za koji dan idem na TP.
E pa jutros sam ga obavio i ovaj put mi nisu mjerili ispravnost amortizera. Na upit zašto, lik je rekao da imaju uređaj za mjerenje (da, nalazi se ispred valjaka za kočnice) i da su ga prije koristili, ali da daje nepouzdane rezultate pa su prestali dok to ne postane zakonska obveza.
Inače i ove godine (neki novi lik u STP) je prilazeći autu počeo vrtiti glavom uz prema meni upućeni pogled na što sam mu prišao i rekao da xenoni nisu fejk i da sam ponio račun od auta poučen iskustvom od prošle godine. Nije tražio da mu ga pokažem jer ne na kućištima farova našao neke oznake koje njemu govore da je sve OK, ali je i on rekao da prvi put u životu vidi na tom autu oriđiđi xsenon
Lik je inače bio čist ok i profesionalan, nije tražio/gledao žarulje, rezervni kotač, prvu pomoć, prsluk i slične budalaštine, ali je auto pregledavao dobrih 15 minuta (kočnice, ovjes, pranje šajbe i farova, gume i sve drugo kaj je zapravo i bitno na autu za sigurnost pa i dalje nastavljam ići u STP Utrine iako su strogi