Taj Gamer Nexus je u zadnju godinu - dvije uzgojio par muda i dosta se probio/nametnuo. No još uvijek ih pamtim kao shillovski portal tj. u doba intelovog ajmo reći skoro pa monopola (od sandy do skylake) su uvijek poticali i podupirali čitatelje/gledatelje da se nadograđuje gamerske konfe (sa sandy na haswell, sa haswell na skylake), iako bi izdaci za tako što bili primjetni (recimo prelazak na ddr4, promjena socketa), a dobici nezamjetni. Također i niz sketchy gaming benchmarka gdje neki i5 6600/7600K kao ubije za 50-60% i5 2500K, što nema veze sa mozgom i nitko drugi nije dobivao takve rezultate (HUB je koliko se sjećam u istoj situaciji imao realnih 10-15%). To sam sve bio linkao i spominjao ranije. A jadan FX da ne spominjem, po njima on često nije mogao gurati igre na 60 fps, kao da mu je 30-40 fps realnost. A sad su kao neka moralna vertikala i top 3 medij. Mislim da su bili malo i podmazani/sponzorirani, kao medij je vodio tada tinejdžer a labaratorij i opreme od nekoliko desetaka somova dolara. Tako da ih osobno malo ignoriram, ali vidim napredak. Također mi se ne da gledati video od 30-40 min, a pisanih je članaka sve manje...