View Single Post
Staro 24.10.2018., 15:35   #2420
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor SlavoS Pregled postova
1. Sad si ga ti nastavio s Gigijevim flejmanjem
- Gdje ti vidiš flejmanje ?

2. ništa konkretno nisi napisao osim svog i tuđeg mišljenja
- Ljudi koji upotrebljavaju mozak imaju svoje mišljenje i naravno mogu poštivat tuđe.

3. a bez ijednog suvislog argumenta
- Molim te pokaži mi primjerom kako bi trebao izgledati argument koji bi tebe zadovoljio.

4. I daj za početak popuni što imaš u svom računalo da vidim uopće nivo ozbiljnosti kad govorimo o poslovnoj upotrebi računala.
- Tebi je sadržaj nečijeg kućišta referenca za količinu sive tvari med vuhima i način na koji se koristi ?
Stari moj, sad si ga baš zabrazdio, ako ništa drugo stavio sam link gdje se vidi kako se 9900K nosi s HEDT procesorima. I stavio sam svoje mišljenje, istina, ali sam to mišljenje barem potkrijepio nekim argumentiranim obrazloženjem. Ako ti pišeš da ti se nešto sviđa ili ne sviđa, tipa industrijski hladnjak, sorry ali to je tvoje subjektivno mišljenje, isto kao što misliš da bi poslovnim korisnicima bio 9900K interesantan u promilima.
Za tvoje računalo me čisto zanima čime raspolažeš jer ne mogu dokučiti odakle tvoja sigurnost u tvrdnjama da poslovnim korisnicima ne bi 9900K bio interesantan. Pretpostavljam da imaš barem i7 ili Ryzen 8c/16t procesor kad si toliko siguran u svoje tvrdnje.
Sinac je offline   Reply With Quote