View Single Post
Staro 23.10.2018., 16:14   #4660
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor zalosnasova Pregled postova
Imam Pocophone i nemam problema.Tema je Pico Theme Pro sa postotkom
baterije i mijenjam wallpapere bez problema,ne vraća na default.
Signal je 98% vremena na 4G,isto kao na S9 i Iphone 7.Taj screen bleed ne primjećujem.Baterija odlična,kamere isto,jedino je velik za moj ukus ali
ja sam već u godinama,ova mlađarija kaže da je to idealna veličina
Notifikacije mi ne trebaju jer čujem poruke a ako i ne čujem imam led obavijest pa pogledam.Appdrawer mi isto ne treba,po meni ga mogu ukinuti,sve mi je na zaslonima i u folderima.Ne znam kako je Fanatiku uspjelo da mu Quickdial ikona osvane na novom zaslonu,meni je uvijek stavi na zadnji zaslon i u biti pluta dok ti ne odrediš gdje je smjestiti.Sve u svemu dobar mob.
A onda je moj primjerak bio faličan, jebga. Kad primjenim temu, tema ostane, no ako slučajno promjenim wallpaper, bum, u roku keks se vrati na defaultnu poco temu sa defaultnim wallpaperom. Zašto, kako, ko to zna.
Što se quickdiala tiče, ništa nigdje nije plutalo. Dakle odem u kontakte, par klikova, dodaj direktno biranje na početni zaslon. Klik. I on generira novi zaslon nakon moja 4 postojeća, dakle 5. zaslon i tamo stavi tu ikonicu. Zašto, kako, ko to zna. A i zašto ju kod tebe stavlja na zadnji zaslon kad tamo veli "stavi ju na početni zaslon"? U svakom slučaju, vratio se na Mate 9, prezadovoljan, nemam više veze s šaomijem nit ću je mislim ikad više imat s obzirom na iskustvo.
Screen bleeding nisam bio zamjetio. Što se veličine moba tiče, pa i ja sam u godinama, no meni pašu sve veći i veći telefoni. Mate 20 X izgleda primamljivo...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F