Citiraj:
Autor fanATIk
Skini si miui theme editor, izabereš temu koju želiš editirat, klikneš na status bar i u par klikova izabereš od ponuđenog, primjeni i to je to.
|
Citiraj:
Autor Juice
MIUI teme moraš mijenjat, ne launcheri i teme za launchere, oni ne mijenjaju.
S tim da za MIUI 10 nema puno tema tak da sumnjam da su u nekoj stavili druge ikone, morat ćeš sam kako je kolega fanATIk objasnio.
|
Danima pokušavao naći MIUI 10 temu - nema. Taj theme editor zahtjeva baš samu temu (.mtz datoteka) a jedino što sam uspio naći je u playstore ali to se automatski instalira i ta datoteka je .apk) tak da...
Ma stavio sam ga već na prodaju, nervira me! Baterija jedva izdrži 2 dana s time da cijeli dan na poslu bude u zrakoplovnom načinu rada, onda taj crveni ''lag''/ghosting na zaslonu, zatim to sa signalom (99% vremena je na EDGE ili 3G, ne vidim 4G uopće otkad imam taj mob (danas tjedan dana) dok sam na A5.6 imao 4G maltene stalno (ali 1 crtica eventualno u najgorem slučaju)]. Sljedeći će bit Huawei P smart (možda čak ovaj noviji model 2018) ili P20 lite, ak' mi to ne bude pasalo onda se vraćam na Samsung (A6 ili A8 2018)...