View Single Post
Staro 21.10.2018., 18:04   #4639
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Odi na Apple jer sigurno ćeš naći milion ograničenja pa govori da je zato jefti... Tj skuplji

A tek kad se sjetim tacviza od Samsunga.
Kako se miče hebeni s-search koji zauzima toliko mjesta? Rootom.

Ugl, većina su sitnice koje si naveo koje mogu i ne moraju biti rijesene. Nema to veze sa markom uređaja nego možeš reći da tebi paše Huawei jer ima više opcija (na koje si se navikao, ne)

I to je to.

Btw na redmi ote 5 imam postotak.

Poco je druga stvar. Tu su morali žuriti da bude najbolji procesor, a ne da izdaju a kad tamo već njegov nasljednik. Tu se očekivalo problema. Učinili su gotovo nemoguce (šta nudi u paketu čak kad i te bugove uracunas za 2000 kn).

Većina su same sitnice koje će biti riješene sa MIUI 10. I tu nije infinite scroll problem, to treba mali dio ljudi.

Ugl, stiže mi poco drugi tjedan pa ću usporediti s redni note pro. Vrijedi li 600 kn više.

Ali sad ide root. Unlock bootloadera I root.
A gle, kad se navikneš na nešto što valja, teško je nazad. Ja kak sam uzeo Mate 8 pa kasnije Mate 9 nisam imao ama baš nikakvih primjedbi na rad. Radi kak treba, kak se i očekuje od njega. Ne treba mi root, mijenjanje romova itd kad sve u startu radi savršeno. I onda uzmeš mob koji te od prvog dana živcira, guglaš probleme, gubiš vrijeme na to. I danas došli klinci kod mene, gledam oba dva moba, mali je trebao dobit Mate 9. Ma reko, sine, evo tebi ovaj novi. Njemu je super, uži je od Mate 8 koji je do sad koristio. Al meni je Mate 9 za poco svemirski brod. Svaka čast kome ne smeta, no mene je naživciro pošteno. Slijedeći mob, huawei opet, tu sad više nema dileme. Na apple ne idem, to tek nema šanse. Telefon po meni nemre vrijedit tolike novce.
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Nisi u pravu pošto taj tvoj poco ima posebnu verziju MIUI sučelja napravljenu samo za njega.
Dosta bugova koje nabrajaš ne postoji na ostalim Xiaomi telefonima pa ja ne bi stavljao u isti koš taj poco sa ostalim Xiaomi modelima, on je priča za sebe.

Stvarno ne znam ni jedan Xiaomi koji nema postotak baterije, a ne znam ni jedan kojemu kad promjeniš wallpaper se mijenja tema.
Mene osobno bi takve sitnice toliko smetale da bi istog trena prodao mobitel.
Znači, očito se radi o nabrzini sklepanom softveru koji je podešen samo za sirovu snagu i po meni je to teški fail jer realno tu snagu u praksi ni ne možeš vidjeti kao što si i sam uočio uspoređujući ga sa mate 9.
Ne znam kakve su druge verzije MIUI-a, ovo mi je prvi Xiamoi mob, no ova me ubila u pojam. Nisam ga prodao nego proslijedio klincu. Ma generalno, moje mišljenje ja da noviji mobovi koji na antutu testu imaju prek 100k, svi rade fluidno i u praksi je teško otkrit neku razliku u normalnom korištenju.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 21.10.2018. u 18:10.
fanATIk je offline   Reply With Quote