Citiraj:
Autor maXonja
U doba 6800 GT/Ultra kartica su aktualni bili još P4 Prescotti na socketu 478 te socket A pa onda socket 754 ako pričamo o AGP verzijama, a kod PCI-E verzija socket 939 athloni 64 single core pa onda dual core te isto P4 na socketu 775
Imam ja 7950 GX2, možeš je vidjeti u ovoj temi, post 1245 na 42. stranici zadnje 2 slike
A imao sam bio i 9800 GX2 u ono vrijeme kad je bila aktualna, ali ju je zamijenila GTX280 pa sam je prodao, jbg
Naravno, imao sam i 6800GT/Ultra grafi nekoliko komada, još uvijek imam doma jednu Gaimward 6800GT koju sam skurio sa voltmodanjem i previsokim naponom, jbg, malo sam previše navinuo trimer... Isto tako imam i 2 kom skurenih Leadtek 7900GT 
|
Upravo to, znam da sam mimoišao 6800 seriju i da sam uletio na 7900gs i athlona x2 kao prvi upgrade na pci-e.
gx2 je top, dupla paljba, što masivnije i što nenormalnije to bolje
Citiraj:
Autor fran123456
Najljepsa kartica ikad imho  Mislim da je to zadnja serija s tim nvidia sirenama.
|
Sjećam se kako sam slinio za ovom karticom za vrijeme dok sam se igrao sa gf4..
Imao sam 6800GS ali gainward sa nereferentnim(čitaj"tanjim") hladnjakom.
Jel ti se tko javio na "oglas" iz siga?
@trekkie - mislio sam na dio sa gameplayem i pričom, ako se dobro sjećam onaj moment kada sa metalnom bačvom kratkospojiš žice uređaja za detonaciju i to.. ugl., epske izvedbe nekih ideja u toj igri.