View Single Post
Staro 21.10.2018., 17:35   #4636
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Da si oduvijek na xiaomiu nervirao bi te Huawei jer bi neke stvari koristio koji ovaj nema i sad baš ne možeš bez njih...

Sve je to stvar navike.
LOL, kaj, da idem onom; to nije bug nego feature?
Gle, ak nešto ne valja i ne radi kako bi trebalo, teško da će mi ikad nedostajat. To su jednostavno stvari koje bi po defaultu trebale radit. Ak si navikao na MIUI koji nema infinite scroll i pređeš na huawei, jednostavno klikneš kvačicu da ne želiš infinite scroll. Ak želiš da nemaš postotak baterije nego samo ikonu, na huaweiu imaš tu mogućnost. A isto tako da ti postotak piše pored ili unutar same ikone. Za notifikacije isto tak si možeš podesit svašta, na MIUI-u nemreš dobit neke stvari. Bar ja na Pocou nisam uspio dobit da mi na whatsapp ikonici piše broj porukica koje me čekaju. Itd...
Jedino što bi mi moglo falit je kad imaš hrpicu tema skinutih u mob, kombiniranje dijelova tema. Nešto od jedne, nešto od druge, nešto od treće i sejvaš. No i to pada u vodu jerbo kad promjeniš wallpaper, vrati te na defaultnu temu. Mislim ono, cmon... Taj softver nije ni na razini bete, to je negdje gama možda.
No ako možeš živjet s tim "fičrima", to je fakat brz i fluidan telefon.
Al za mene nije. Sintetički on pere moj Mate 9 uzduž i poprijeko, no išao testirat mob uz mob. Desetak aplikacija, istovremeno pokretanje. Razlike minorne, djelići sekunde možda. S tim da je Mate 9 u pogonu evo već godinu i 4 mjeseca bez hard reseta.
E da, face recognition na Pocou je brži od Mate 9, fakat munjevito. Generalno, nebitno pošto su jednako munjeviti po pitanju FP readera.
Da me netko pita, pa zašto su Xiaomi telefoni jeftiniji a nude isti hardver, odgovorio bi mu, ne boj se, ima razloga za to.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F