View Single Post
Staro 21.10.2018., 16:59   #2360
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ja bih molio da prestanete toliko pljuvat po novoj generaciji Intela. Ista je stvar bila i s 8xxx serijom, te se grije, te troši, te je preskupa u odnosu na Ryzena a opet je stvar dobro prošla na tržištu. I dajte te reviewe uzimajte malo s rezervom, uvjerili ste se da ima sajtova koji navijaju za Intel ali ima i onih koji navijaju za AMD, netko za ATI a netko za Nvidiju i opet nemamo end user feedback da bismo mogli vidjeti kako stvar zapravo funkcionira u stvarnosti. Za 8700K mi je bolja vodilja bila temperatura navedena tu na forumu kad je Zwer imao tu konfiguraciju nego 20 drugih reviewa.

I opet ponavljam, ako netko želi all-around procesor, za programiranje, 3D vizualizaciju i rendering, igre, multimediju... opet će bolje proći ako uzme 9900K nego neki HEDT procesor. Svako malo naletim na komentar programera kako nova generacija AMD-ovih procesora ne podržava nešto ili izvodi sporije od Intela. Tako da netko tko je osuđen na Intela i dalje će pljucnut brdo para da ima maksimalno iskoristivu platformu.

Pri ovome ne mislim da je 9xxx serija neko čudo ili da briljira, jednostavno želim vidjeti objektivnu ocjenu krajnjih korisnika jer ionako nitko od nas ne vrti cijeli dan benchmarke.
Sinac je offline   Reply With Quote