View Single Post
Staro 21.10.2018., 13:09   #697
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
Igrat hoću, kupio jesam.
Toliko sam čekao nasljednika BF1942 da se već sad hvatam za slamke i nadam se da će igra biti igriva koliko-toliko. To sam već prije napisao.
Ovdje sam da kažem što mislim o igri, uostalom kao i svi ostali ovdje, kupili igru ili ne.
Tvoj stav je potpuno promašio temu kao takvu, i baš radi takvih stavova EA i ostali prodaju muda pod bubrege. Daj mi pušku bilo kakvu, daj mi okolinu bilo kakvu, daj mi protivnika bilo kakvog i sve je super. Onda bi trebali uvesti kao FIFA serijal - Battlefield 2018, 2019, itd., ukinuti bilo kakav tematski udio u FPS-u.
Još malo pa će prodavati Super Marija kao WW2 FPS - samo će mu nakeljiti svastiku na teksture, dodati SS na tregere i umjesto gljiva će iskakati "potato masher" bombe. Ako je WW2 tematika onda je WW2 tematika.
Nisu problem gejevi, crnci, žene. Problem je "political correctness", počinje se uvlačiti u nešto životno nebitno kao što su računalne igre.
problem je baš u ovom boldanom, ljudi su očekivali nešto što im dice nije dostavio, niti je rekao ikada da će dostaviti, ponavljam, tko prati, od prvog trailera se vidlo da ovo neće biti nikakav bf1942 nasljednik niti blizu

''Ako je WW2 tematika onda je WW2 tematika.'' ww2 tematika jeste, samo ne ona koju bi mi svi željeli

čitajte: https://www.pcgamer.com/battlefield-...uPHUFuYacI5H9A

focusing instead on close-up individual experiences, such as a Senegalese corps fighting in France and a Third Reich tank commander stuck behind enemy lines. I played through an entire War Story during my hands-on, as well as single missions from another two, and at no point was there a crackly recording of Churchill talking about Finest Hours, nor mentions of Hitler, Pearl Harbor or D-Day. Despite WWII being one of the more heavily mined topics in videogames, this actually managed to eke out some different perspectives.

samo drugačiji pristup tom ratu, ništa više, sviđalo se nama ili ne