View Single Post
Staro 21.10.2018., 01:16   #4626
karabaja
The Zappa

karabaja's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Zamijenio sam puknuti ekran na Redmi Note 3 Pro. S poštarinom me ispalo oko 130 kuna + 20 minuta posla + 20 minuta naknadnog otvaranja, jer sam 'prignječio' slot od SIM-ice i SD-a, pa sam ladicu ugurao u kućište, a ne među konektore i čudio se zašto ne prepoznaje karticu.

Očekivao sam potpuno unišĆenje telefona, pa sam, zapravo, vrlo ugodno iznenađen rezultatom iako je ekran + touch zapravo vrlo ofrlje kvalitete. Kad se touch testira kroz *#*#6484#*#*, radi precizno i brzo, ali u praksi zapinje. Isto tako imam dojam, kad se gledao video na YT ili video općenito, ima dosta motion blura. Ne dramatično, ali se primjeti. Jbg, za 130 kuna...

Očekujem da će raditi do Božića barem. Tri Kralja, najdalje.

Jedino što sam uspio zeznuti je 'motor' vibracije. Flat kabel vibre je tako zalijepljen da ga je nemoguće odvojiti bez uništenja. Sastavni dio naručivanja ekrana trebala bi biti i vibra. 1,7 usd s poštarinom. Sad čekam da mi stigne.

Druga stvar, ne radi mi senzor otiska prsta. Ne vidim da sam išta zeznuo, polomio ili zagulio osim ako je izravno povezan s vibrom koje trenutno nema u mobitelu. Ima li netko saznanja o tome?

Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 21.10.2018. u 01:25.
karabaja je offline   Reply With Quote