View Single Post
Staro 19.10.2018., 20:05   #10
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Rasberry pi na 11mbita "stuca"..tj svakih 30sec se promijeni slika..na 54mbita u kuci kada sam konfigurirao ide skoro glatko,ima neki delay manji od sekundu..s mobitelima na 54mbita ide odlicno,aplikacija ip webcam,ako se kupi na 3 moba ide,pa sam riskirao 34 kune..
Jedina fora sa rasberry pi je sto imam "night vision" pa mi to bolje odgovara kada je mrak,a sad ionako je ranije noc pa samim time mi bolje odgovara..na mobu mogu preko pca paliti ledicu od kamere ali to mi nije to..
Kod mene nije eter zagusen,jedini sam u krugu 200tinjak m koji ima wifiosim kuma preko puta koji ima 5ghz.
Trebat ce pomoc oko konfiguracije oko sxta zato budes sretan.

Svrha nadgledanja je sto imam krave i posto su pred teljenje,ako idem svaka 2-3 sada provjeravati,onda tusiranje,presvlacenje itd..a i ako nisam doma zena moze pogledat situaciju na ekranu,iako imam ideju sve to napraviti kao neki live stream kada sam na poslu ili nisam doma da mogu provjeriti a moba npr..
Isto zanimljiva situacija je bila nedavno kada sam navecer nahranio do jutra me nije bilo,a pojilica je zastekala te je otislo 5m3 vode do k nisam opet isao hraniti..

Zadnje izmijenjeno od: komer. 19.10.2018. u 20:12.
komer je online   Reply With Quote