View Single Post
Staro 22.12.2005., 21:04   #30
blondie
Premium
Moj komp

blondie's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Originally posted by mighty
pa šta si kojeg boga došla pitat na forum kad već znaš šta oćeš. te ploče tipa gygabite il kak se već piše moš zaboravit bar što se tiče s939. tvoje su pare, radi s njima šta oćeš, al inače ovdje ima ljudi kojima je brdo hardwarea prošlo kroz ruke pa i znaju o čem pričaju.
prvo ne moraš psovati, drugo ja se slažem da je epox dobar i da ste vi iskusni, mislim sve to stoji ali samo želim reći da je Gigabyte cjenjen proizvođač u svijetu pa valjda mu onda ploče nešto valjaju i kako to misliš mogu ga zaboraviti a uostalom u Bugovom dvobroju ovo ljeto oni su istakli neke druge marke uključujući i Giabyte a ja mislim da oni itekako znaju o čemu govore.
rado bih kupila Epox ali ne mogu ga ovdje nabaviti.
ne znam oko čega se svađamo sve će se to brzo promojeniti jer tehnologija ide dalje a došla sam vas na forumu pitati savjet, čuti vaše mišljenje ne trebaš odmah tako biti neugodan

CPU AMD Athlon64 BOX 3200+sck939 // MB Gigabyte K8N-SLI s939 nForce4 SLI // Powercolor Radeon x800gt // 2x256 MB RAM // HDD Seagate 120 GB s-ata150 // DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL // Codegen midi tower 6205L-CA, 400W // Mon. Samsung SM793DF 17" DynaFlat // ASUS TV TUNER My Cinema P7131H Dual

blondie je offline