Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.10.2018., 14:51   #39837
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
e low... znamo se, jel... nije sada provokacija ili nešto sl., ali sam fakat naletio na ekipu presretača koji su me maltrali na ubrzanje i prekoračenje brzine.

oke ima tome sada neko vrijeme i možda je to zauzdato, ali da je tada bilo fer - nije.

mislim vrlo je blizu tebe u gluho doba noći gdje znamo kolika je "gužva" u dvije istosmjerne trake.

Ma gle, sve štima, stvarno ima svega i svugdje, al apsolutno nisam za vrijeđanja bilo koje struke na taj način.

Full brenza, desni žmigavac i riješeno

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Ovaj divan "gospodin" je tako ozbiljno obavljao svoj posao da je ostatak puta vozio normalno po ograničenjima, da bi potom skrenuo u Plivu - sam je bio u autu. Al eto, baš su ga žuljala ta tri auta pred semaforom pa je "opravdano" da je fino vozao po tramvajskoj i prolazio na crveno bez ikakvih audiovizualnih znakova.

Još jedan susret s presretačem sam imao kad je projurio 110-130km/h Heinzelovom (ograničenje 60km/h) i skoro pokupio neku osobu na zebri (zaobilazio ju je pri toj brzini).

Potom presretač/pratitelj posebnih osoba parkiran u garaži preko dva mjesta, da bi mogao na cajke u obližnji birc - auto je sigurno koristio u službene svrhe, jel.

Naravno, neću nikad generalizirati ni za koju djelatnost (dapače, uvijek osim jednom sam imao samo pozitivna iskustva s policijom), ali činjenica je da dosta ovih navedenih po gradu radi gluposti.

Možda je uočio nešto pa se probao približiti nekom autu, pa je odustao jer ipak ga neće stići itd, recimo na primjer samo

Pa dobro, ak radi 12 sati, ima pravo na sat pauze po svom izboru, jelte

A što se tiće prekoračenja brzine, dal je nešto primjereno ili nije, da li je opet u pitanju kakvo postupanje, al opet policija je abolirana članaka u prekoračenju brzine.

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Evo jedan primjer: predvečerje na praktički praznoj autocesti kod Maslenice u smjeru Splita, predvečer. Vozim desnom trakom 130-140. Odjednom se u brišućem letu iza mene stvori nabrijani Audi sa crveno-plavim rotirkama, zakoči kraj mene i počne mi se približavati bočno, odnosno gurati me na zaustavnu traku.
Da je netko drugi vozio, vjerojatno bi se maknuo, no jedino što je tim potezom od mene dobio je cimanje volanom u njegovom smjeru, blagu paniku njegovog suvozača i uzmak prema ogradi. Naravno, upalio je sirenu, a ja sam nastavio voziti po sredini svoje trake kao da ga nema. Nastavio je dalje, kao i još par limuzina koje su projurile kraj mene debelo iznad ograničenja.

Da se razumijemo, nemam problem maknuti se hitnoj pomoći, vatrogascima, policiji, GSSu, ma svakom kad su pod rotirkama, dapače, to je jedino normalno za učiniti i to brzo. Nikad ne znaš kome život može ovisiti o par sekundi.

Ali silovanje i dovođenje drugog u opasnost (što da je iza zavoja bio parkiran šleper na zaustavnoj traci?) da bi baje mogli juriti kao na pisti... Neka krenu pol sata ranije pa će stići normalnom vožnjom kao i svi drugi.

Ak je prošlo još par auta za njima, vjerojatno neka pratnja u pitanju
lowrider je offline   Reply With Quote