View Single Post
Staro 19.10.2018., 13:57   #8135
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
A mogu i ponovno uvesti kartice i prodavati ili davati u najam module pa niti im fali frekvencija niti korisnik treba čekati autorizaciju, niti je mreža preopterečena... ali kako na taj način uvaljati druge usluge koje korisnik ne želi
Pa to neka puste korisnik da sam odluci, ako ne zeli i nema interesa za dodatne usluge a ima mogucnost stavljanja modula u TV neka mu daju, prodaju ili iznajme modula, a ako zeli dodatne usluge ili dodatne opcije neka uzmu STB i sve OK.
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Ako se sijećaš kad je bilo govora o gašenju analogije prije Nove godine, onda sam napisao ovdje da su mi tehničari u Splitu rekli da bi prvo kao test trebao ići Šibenik, a tek onda ostatak Hrvatske. Izgleda da se to sada dešava. Nadam se da će im masa ljudi otkazati u Šibeniku uslugu, pa da će odustat od toga . Meni u svakom slućaju odgovara da se ne moram zezat s time taman sad kad sam potpisao ugovor. Ako je sve ovo točno. Jutros su na FB objavili da se ipak ne gasi svima. Još sam u prepisci s njima na FB, pa javim ako doznam nešto konkretno.
Cim sam to procito sjetio sam se naseg razgovora i toga sto si tada govorio.
Cilim je offline   Reply With Quote