Citiraj:
Autor bertone
A mogu i ponovno uvesti kartice i prodavati ili davati u najam module pa niti im fali frekvencija niti korisnik treba čekati autorizaciju, niti je mreža preopterečena... ali kako na taj način uvaljati druge usluge koje korisnik ne želi 
|
Pa to neka puste korisnik da sam odluci, ako ne zeli i nema interesa za dodatne usluge a ima mogucnost stavljanja modula u TV neka mu daju, prodaju ili iznajme modula, a ako zeli dodatne usluge ili dodatne opcije neka uzmu STB i sve OK.
Citiraj:
Autor Stipest
Ako se sijećaš kad je bilo govora o gašenju analogije prije Nove godine, onda sam napisao ovdje da su mi tehničari u Splitu rekli da bi prvo kao test trebao ići Šibenik, a tek onda ostatak Hrvatske. Izgleda da se to sada dešava. Nadam se da će im masa ljudi otkazati u Šibeniku uslugu, pa da će odustat od toga  . Meni u svakom slućaju odgovara da se ne moram zezat s time taman sad kad sam potpisao ugovor. Ako je sve ovo točno. Jutros su na FB objavili da se ipak ne gasi svima  . Još sam u prepisci s njima na FB, pa javim ako doznam nešto konkretno.
|
Cim sam to procito sjetio sam se naseg razgovora i toga sto si tada govorio.