Citiraj:
Autor bertone
A nisi pitao da li se to odnosi samo na korisnike pod ugovorom ili i na korisnike bez ugovora, odnosno da li će ljudi koji su do sad imali recimo samo analogni TV nakon uzimanja digitalnog prijamnika za 15 kn morati sa njima sklapati kakav ugovor da ga dobiju po povlaštenoj cijeni?
Znam da te smaram, ali ne koristim FB pa ne mogu sam pitati, a ovakva ponuda kako su je sastavili je još jedan prepredeni i podmukli način prisiljavanja korisnika na uslugu koju možda ne žele.
PS. Inače ni ja nisam dobio nikakvu obavijest.
|
Oni koji imaju samo analogni TV dobivaju STB besplatno isto kao što mi imamo jedan doma besplatno. Ovaj popust se odnosi na dodatni drugi STB da zamjeni analogiju u drugoj sobi. Tako sam barem ja razumio. Nije ni meni jasno zašto je popust samo do 31.10 i zašto nema ništa o tome na webu, ali prenio sam ono što su mi odgovorili na FB. Valjda će sljedećih dana biti više informacija o tome. Mene su isto zeznuli, jer sam taman potpisao ugovor na 2 g, a nisu mi to spomenuli da se gasi analogija. Imam doma stariju majku koja to gleda u sobi, tako da mi sad treba dodatni STB. Mogu biti sretan za ovaj popust, jer da je po običnom cijeniku, cijeli popust na ugovoru, bi mi otišao na dodatni STB. Da ne spominjem tko će nju sad naućiti na baratanje sa STB-om

.